Header Ads

10. When I was young, I always took my teachers for ______.

Rev Grammar Test Answer | Latest Rev test answers | All correct 


In this article, we have provided the Rev Grammar test answers. Hope this will help you a lot.

Tags:rev grammar test answer,rev transcription,rev transcription test,audio transcription,transcription jobs,rev captioning,rev test answer, rev grammar

Verb Form


Choose the verb form that best completes the sentence:

1. I went to visit my friend and ____ her baby very carefully because she was a tiny baby.
Correct Answer: Holded


2. I ______ gotten to the hotel two hours ago, but my flight was delayed.
Correct Answer: Should Have

3. Yesterday I ____ my bicycle to school.
Correct Answer: Took


4. By the time Cynthia books the flight to Iceland, she _______ her sister about the visit.
Correct Answer: Will have called



5. The Labradoodle is a mixed-breed dog that ____ hair instead of fur for warmth, making it a very attractive choice for allergic pet owners.
Correct Answer: Has

6. The teacher tells her students, who promise they ______ quietly for three hours, that she won't give extra assignments.
Correct Answer: Would study


7. I ______ back to my office after I saw the rain.
Correct Answer: Walked

Word Choice
Choose the word that best fits the sentence:

8. My interest was ______ when I found out he was a ______ chess player.
Correct Answer: piqued / world-class


9. The ____ could not hold back the flood.
Correct Answer: levee

10. When I was young, I always took my teachers for ______.
Correct Answer: granted

11. Even after weeks of thought, he just didn't know how to ______ his wrong.
Correct Answer: right


12. Grilled cheese is the perfect ________ to my tomato soup.
Correct Answer: complement

13. Scientists prepared the ____ of solution for their next experiment.
Correct Answer: vial


14. Did you know Hong Kong is one of the world's most _______ cities?
Correct Answer: populous

Sentence Structure
Choose the best punctuation and capitalization for each sentence:

15. Choose the sentence that is written correctly.
Correct Answer: 1) Carol has a piano lesson tomorrow.


16. Choose the sentence that is written correctly.
Correct Answer: 2)My favorite stores are Bloomingdale and Macy. My sister only shops at Nordstroms.

17. Which of the following sentences is correctly punctuated?
Correct Answer: 4) John announced "The library is closing in five minutes.


18. Which of the following sentences is correctly punctuated?
Correct Answer: 3) I have taken notes on your book; however, I still have questions.

19. Which sentence is correctly capitalized and punctuated?
Correct Answer: 4) When you are done eating, clear your place.


20. Which sentence is correctly capitalized and punctuated?
Correct Answer: 1) In Spain, they take siestas.

21. Which sentence is capitalized correctly?
Correct Answer:  4) Carlotta and I love Halloween.

If this article is helpful for you then, please mention in the comment section. Your "thanks" will motivate me a lot.


No comments: