Header Ads

Rev Transcription Jobs: Grammar Test Answers

Rev Grammar Test Answer | Latest Rev test answers | All correct 


In this article, we have provided the Rev Grammar test answers. Hope this will help you a lot.

Tags:rev grammar test answer,rev transcription,rev transcription test,audio transcription,transcription jobs,rev captioning,rev test answer, rev grammar

Verb Form


Choose the verb form that best completes the sentence:

1. I went to visit my friend and ____ her baby very carefully because she was a tiny baby.
Correct Answer: Holded


2. I ______ gotten to the hotel two hours ago, but my flight was delayed.
Correct Answer: Should Have

3. Yesterday I ____ my bicycle to school.
Correct Answer: Took


4. By the time Cynthia books the flight to Iceland, she _______ her sister about the visit.
Correct Answer: Will have called



5. The Labradoodle is a mixed-breed dog that ____ hair instead of fur for warmth, making it a very attractive choice for allergic pet owners.
Correct Answer: Has

6. The teacher tells her students, who promise they ______ quietly for three hours, that she won't give extra assignments.
Correct Answer: Would study


7. I ______ back to my office after I saw the rain.
Correct Answer: Walked

Word Choice
Choose the word that best fits the sentence:

8. My interest was ______ when I found out he was a ______ chess player.
Correct Answer: piqued / world-class


9. The ____ could not hold back the flood.
Correct Answer: levee

10. When I was young, I always took my teachers for ______.
Correct Answer: granted

11. Even after weeks of thought, he just didn't know how to ______ his wrong.
Correct Answer: right


12. Grilled cheese is the perfect ________ to my tomato soup.
Correct Answer: complement

13. Scientists prepared the ____ of solution for their next experiment.
Correct Answer: vial


14. Did you know Hong Kong is one of the world's most _______ cities?
Correct Answer: populous

Sentence Structure
Choose the best punctuation and capitalization for each sentence:

15. Choose the sentence that is written correctly.
Correct Answer: 1) Carol has a piano lesson tomorrow.


16. Choose the sentence that is written correctly.
Correct Answer: 2)My favorite stores are Bloomingdale and Macy. My sister only shops at Nordstroms.

17. Which of the following sentences is correctly punctuated?
Correct Answer: 4) John announced "The library is closing in five minutes.


18. Which of the following sentences is correctly punctuated?
Correct Answer: 3) I have taken notes on your book; however, I still have questions.

19. Which sentence is correctly capitalized and punctuated?
Correct Answer: 4) When you are done eating, clear your place.


20. Which sentence is correctly capitalized and punctuated?
Correct Answer: 1) In Spain, they take siestas.

21. Which sentence is capitalized correctly?
Correct Answer:  4) Carlotta and I love Halloween.

If this article is helpful for you then, please mention in the comment section. Your "thanks" will motivate me a lot.


3 comments:

  1. Lol half of these are wrong.

    "1. I went to visit my friend and ____ her baby very carefully because she was a tiny baby.
    Correct Answer: Holded"

    This is a joke right?

    I mean whatever, anybody who is using this to actually pass is being deceitful and should fail anyway. Maybe that's the point? If so, good going. But if you seriously think "holded her baby" is correct grammar you're crazy

    ReplyDelete
  2. Thank you because you have been willing to share information with us. we will always appreciate all you have done here because I know you are very concerned with our. chinese transcription

    ReplyDelete
  3. You have shared a nice article about the grammar test. Your service is very interesting and useful. I liked it. If anyone looking to grammar test practice, then visit grammar school entrance exam papers

    ReplyDelete